Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van referenties van onze opdrachtgevers. Heeft u vragen over een van de referenties of wilt u meer weten over een specifieke klus? neemt u dan contact met ons op

Rick heeft de rolluiken ingemeten en heeft vrij snel daarna de rolluiken vakkundig gemonteerd. Rick werkt rustig, heel nauwkeurig en netjes. Al met al zijn we zeer tevreden met het werk dat Rick heeft afgeleverd en zullen hem dan ook ten zeerste aanbevelen voor het leveren en monteren van rolluiken!

Dhr. Willems, Beverwijk

Rick heeft uitstekend werk geleverd met het plaatsen van 2 rolluiken. Bij het bekijken van de klus bleek het plaatsen lastiger omdat de rolluiken in de dakkapel ingebouwd moesten worden. Heldere afspraak hoe dit opgelost kon worden met wat meerwerk. Uitstekend afspraak volgens planning nagekomen met een perfect eindresultaat. Ik kan Rick van harte aanbevelen!

Dhr. Holtus, Elst gld

Werkt netjes, prima tussen oplossing bedacht en daarna de echte deurknop perfect gerepareerd en teruggeplaatst

Mevr. krijn, Groet

Rick is een vakman, heeft mooi en netjes werk afgeleverd. Hij houdt zich aan afspraken. Wij zijn dik tevreden.

Dhr. Kolk, Kampen

Rick is een hele vriendelijke vakman zowel per mail als in persoon. Daarbij is hij ontzettend goed in wat hij aanbiedt. Onze rolluiken werken nu nog beter dan in het begin! In de toekomst gaan wij zeker weer gebruik maken van Rik.

Dhr. Navon, Almere