Sectionaaldeur

Deze deur geeft naast de isolatiewaarde ook nog eens een meer inbraakwerendheid wat een veiliger gevoel geeft voor de spullen die u binnen heeft staan. Deze deur kan zowel handbediend als electrisch bediend worden geleverd. Is in alle ral kleuren leverbaar en tegenwoordig kan het ook met een prent worden geleverd. Profielen zijn er in bv een vlakke uitvoering of een houtachtige- en zelfs nog een klassieke.

Rolpoort

Is geisoleerd en is ook nog inbraakwerend. Een rolpoort kan zowel handbediend als electrisch bediend worden geleverd. Is in alle ral kleuren leverbaar. Profielen zijn er in bv een vlakke uitvoering of een houtachtige.

Kanteldeur

Is gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Kan zowel handbediend als electrisch bediend worden geleverd. Is inbraakwerend.Profielen zijn er in verschillende soorten.

Rolhek

Een rolhek zie je meestal bij een parkeerdek, Maar kan ook als tuindeur dienen waarbij je jouw uitzicht bewaart. het zorgt ervoor dat ongewenste gasten buiten blijven.

een rolhek kan inĀ alle ral kleuren worden besteld, standaard in geadoniseerd staal en is elektrisch bediend leverbaar.

Transparant Rolluik

Heel geschikt voor winkelpanden, Geen verlies van etalage, Dieven buiten houden, Leverbaar in alle ralkleuren en Electrisch bediend